Mutasd az autód, megmondom, ki vagy!

Ha éppen párválasztó időszakban vagy, és szeretnél biztosra menni, semmiképp ne mulaszd el szemügyre venni a kiszemelt férfi autóját. Az anyagi helyzetről is sokat elárul a kocsi, de ez időnként megtévesztő is lehet, ahogy minden külsőség. A belső ?tartalom? viszont megbízhatóan és ékesen beszél a férfi jelleméről, lelkivilágáról.

HOT-SALE-New-7W-for-kia-ford-vw-CHEVROLET-lada-opel-Peugeot-Car-Door-Welcome-Light

Fétistárgyak a visszapillantón

Ugye ismerős a visszapillantó tükörre akasztott plüss dobókocka, a lengedező kismackó (vagy bármilyen más kis figura), a rózsafüzér és az illatosító fenyő stb. esete? Ezek az apró tárgyak ? amik egyes sofőröknél akár karvastagságú, nehéz fonatokba is összegyűlhetnek ? nagyon fontos kifejezői a személyiségnek. Az autó belső terében fő helyet foglalnak el (fent, középen vannak, akárcsak a templomok oltára felett függő szárnyas oltárképek), és arra szolgálnak, hogy a kocsi tulajdonosának világnézetét ?hivatalosan? is közöljék. Ezt mondják: ?ez az én életem központja, ebben hiszek, ez fontos nekem?.

Rend és rendetlenség, zene és lakberendezés

Az autó belseje intim, személyes tér, amely jól tükrözi a gazdája életmódját ? például az igazán rendszerető, precíz, tisztaságmániás férfi a kocsiját belül is mindig ápoltan tartja. Nem biztos viszont, hogy neked éppen ilyenre van szükséged, hiszen valószínű, hogy az otthonában is élére állított rend és steril tisztaság közepette szeret élni, aminek fenntartása nagy eséllyel majd rád hárul. Ha te magad nem vagy rendmániás, akkor ? bármilyen vonzó is a rendszerető férfi ? inkább ne vedd vele komolyabbra a dolgokat. Az irányadó ebből a szempontból az, hogy ha jól érzed magad a kocsijában, akkor megfelelő számodra a férfi is, ha viszont feszélyez az autóban lévő rend vagy a rend hiánya, akkor jobb, ha baráti szinten tartod az ismeretségetek.

Kütyük

A kütyük világában élünk, és a férfiak többsége lelkesen ki is használja a technológia nyújtotta előnyöket és élvezeteket. Egy férfi általában három okból tesz különféle eszközöket az autójába: praktikus szempont vezérli, a státuszát akarja hangsúlyozni, vagy pedig egyszerűen szerelmes mindenbe, amin gomb és képernyő található. Ha feleslegesen sok, szélvédőre és műszerfalra installált ketyere foglalja a helyet az autójában, akkor legtöbbször ez utóbbiról van szó, ami akár intő jel is lehet: korunk egyik jellegzetes szenvedélybetegsége ugyanis, hogy azzal töltjük az időnket, hogy kis szerkezeteket nyomogatunk, megpróbálunk információt kicsiholni belőlük, szórakoztatjuk magunkat velük, elbűvölten gyönyörködünk az ?okosságukban?, és közben a valóságra egyre kevesebb időt és figyelmet fordítunk. Kapcsolatokat tehet tönkre, amikor valaki ezekbe a kütyükbe belefeledkezve elhanyagolja a párját, úgyhogy ? hacsak nem közös ez az érdeklődés ? óvakodj az olyan férfitól, akinek a műszerfala jobban hasonlít egy utasszállító repülőéhez, mint egy autóéhoz.

Hozzászólások:

One thought on “Mutasd az autód, megmondom, ki vagy!”

Comments are closed.