Miről árulkodnak tenyered vonalai?

Ha szeretnél többet megtudni önmagad, kedvesed vagy barátod személyiségéről, jövőjéről, pillants a kézre! A tenyérvonalai számtalan dolgot elárulnak a tulajdonosáról, mélyedj el kicsit a kézelemzés tudományában!

tenyer

krzek

1. Életvonal
Az életvonal vizsgálatával számtalan információt megtudhatsz önmagadról, vagy az adott személyről. A hüvelykujjat körbefutó vonal többek között árulkodik az életút során bekövetkező fordulópontokról, és a rendelkezésre álló fizikai energiákról is.
 
2. Fejvonal
Sok tenyérjós szerint a fejvonal a tenyér legfontosabb vonala, mert tükrözi az intelligenciaszintet, az egyén gondolkodásmódját. Emellett árulkodik a kommunikációs készségről is.
 
3. Szív vonal 
A nagy népszerűségnek örvendő szívvonal, a vizsgált személy érzelmi mélységéről árulkodik. Emellett megmutatja szerencséd lesz-e a szerelemben, boldogan élsz-e, míg meg nem halsz – párod oldalán.
 
4. Sors vonal
Szakmai lehetőségeid szempontjából a tenyered közepén átívelő – általában a csukló közelében induló – Szaturnusz-vonalat, vagy más néven sorsvonalat tekintheted a legfontosabb útmutatónak. Minél határozottabb, erőteljesebb ez a vonal, annál nagyobb sikereket ígér a karrieredben.
 
5. Merkúr vonal

A hagyományos tenyérjóslásban paradox módon a Merkúr-vonal – más néven egészségvonal – hiánya a jó egészség jele. Ha tehát egyik tenyereden sem találod, fellélegezhetsz.

 
6. Napvonal
Apolló-vonalnak, illetve szerencse- vagy sikervonalnak is nevezik. Ez az egyik legrejtélyesebb jel a tenyéren: nem csupán az anyagi gazdagságot, tekintélyt, dicsőséget jelöli, de művészi tehetségre is utal. Minél hosszabb, minél kevesebb rajta a törés, annál nagyobb gazdagságot, hatalmat jelöl.
 
7. Háromszögek
 Általában csak a fővonalakon – fej-, szív-, illetve életvonalon – találhatók meg. Ha fölfelé mutatnak, a szellemi és lelki élet területén bekövetkező nagyobb teljesítményre utalnak. Ha a  háromszög csúcsával lefelé mutat, keresést, elmélyülést jelez.
 
8. Kereszt vonalak
keresztvonalak akadályokat, blokádokat, pillanatnyi megtorpanásokat jeleznek. Ezek a nehézségek jöhetnek belülről is, de jelentkezhetnek külső esemény által előidézett gátlások formájában is. Ha a szívvonaladon látod, arra utal, hogy még várnod kell az igazira.
 
9. Gyermek vonalak
tenyereden látható gyerekvonalak születendő gyermekeid felső számát mutatják. Ha tehát nyolc gyermek érkezését jelzi a kezed, nem jelenti azt, hogy mind a nyolcan megszületnek majd. Az ábrán látható függőleges vonalak két gyermek érkezését mutatják.
 
10.Törések

 

 A tenyereden látható törések mindig megtorpanást jeleznek, arra utalnak, hogy életed során sokszor nem tudod majd, hogyan tovább. Amennyiben a fejvonaladat tarkítják a törések, a hivatás területén léphet fel a lassulás, zavar vagy ingadozás.
Hozzászólások: