A miniszoknya élettani hatásai

A mini szoknya ?élettani? hatásai, avagy hogyan befolyásolja a nyálcsorgató hímnemű egyedek viselkedését, a miniben, magas sarkúban elhaladó Nő látványa!

szexi_magassarok

1.Látható első reakciók: Egészen szándékosan reám tévedt hím-tekintet. Tekintet, mely azonnal magával hozza a leesett áll, kitágult pupillák, és száj sarkában megcsillanó nyál-cseppek csillogásának ?varázslatos? egyvelegét. Úgyis mondhatnám, majdnem hogy az a jelenet, amikor otthon a kiskutyád örül neked, miután 10 napos nyaralásodból végre ?hazaver? a tenger, és Te belépsz a kapun, és az udvaron a következő jelenetben találod magad: kedvenc ebed csaholva szalad feléd, fülét-farkát eleresztve, Rád veti magát, simogató nyelvecskéjével összepuszil :-) A különbség a két jelenet között: hogy kedvenc ebednek Te is örülsz :-) És? a másiknak? Nos némiképp imponál egódnak? természetesen? ám! Amikor már 10-szer is ez a látvány köszönt utadon, kicsit elcsépeltnek tartod! Nna persze, legyünk csak nagyképűek, egy napsütéses, madárcsicsergős reggelen igazán jóleső jelenet ez? Ennyi :-)

2.Észlelhető másodreakció: Miután első totál kiütősre sikeredett benyomásán túljut a hím-egyed, és visszakerül ? valami csoda folytán:-) ? a vér a fejébe, és becsukódik a szája, összeszedve minden bátorságát, felajánlja, hogy autójával elvisz igyekezeted végső célállomásába? ?Füle-farka? megfelelő alappozícióban, most már a mosolya, mivel próbálja belopni magát jóindulatodba. Szívélyesen meginvitál, fogadd el önzetlen szolgálatait. ?Egy szemvillanás alatt végigfut a fejedben, eme csodás gesztus eredménye, nagyon gyorsan eljutsz az napi úti célod végső állomásába, miközben Ő, az önzetlen felajánló, mohó módon végig bámul? kisajátítva magának, és ezzel megfosztva az összes többi utadba kerülő hím-egyedet varázslatos látványodtól.? Természetesen visszautasítod eme nagylelkű ajánlatot, és ?trappolsz? tovább? ?elviselve? az összes további tekintetet, a többi hím-egyed legnagyobb örömére.

3.A Zebrán áthaladási reakció: Egyébként, teljesen más szokványos napokon, amikor nem épp csini-miniben hódítasz, a zebrán áthaladni szinte lehetetlenség, mert bármennyire is tépnél már át felé, egyetlen autós sem hajlandó megállni. Sietnek, nna? Érdekes módon, ahogy előkerül csini kis ruhácskád, azonnal lelassul a forgalom, és immár örömmel megvárják, hogy átsétikálj a Zebrán. Élvezik a lassított hangvételű kilátást, ami a szélvédőn át tárul eléjük. És lám? Te nyugodtan átsétálsz, mit sem sejtve az autóban lezajlódó vágyakról. De hát nem is ez a fontos. Csak hogy épségben átérj az utca túloldalára.

4.4-ik színhely a munkahelyed: Amiről, vagy jót, vagy semmit ne mondj. Ki tudja? talán olvassák kollégáid, és esetleg magukra ismernek. És akkor? Nna akkor? hiába mész legközelebb miniben :-) Persze a pozitív hatás itt is fellelhető?

Hozzászólások: