Latorsors Szíriában

Szíriában-az USA legnagyobb félelmei dacára is-folytatódott/folytatódik a rendcsinálás orosz módra. Százával pusztulnak a terroristák. A példa pedig ragadós.
Haydar al-Abadi iraki miniszterelnök tegnap a kórságot hozta a világ elsőszámú latorállamára-az USA-ra!

abadi

Az ?Al Jazeera? tudósítása szerint ugyanis Irak miniszterelnöke kéréssel fordult Oroszországhoz. Ennek az a lényege, hogy mivel Irakban is fölöttébb virgonckodik az ISISA-dzsihadista hóhérbanda, Irak kimondottan szívesen venné, ha az orosz légierő ott is rendezne egy kis féregirtást. Az ?Al Jazeera? azon kérdésére, hogy ehhez mit fog szólni a ?Nagy Barát? az USA?-al-Abadi így válaszolt: ?az USA jobban teszi ha hallgat! Nekik köszönhetjük ezt az egész rémálmot!?
Nem kell hozzá sok képzelőerő, hogy el tudjuk gondolni a legfőbb lator lelkiállapotát al-Abadi lépése nyomán. Újabb Közel-keleti országban vallottak csődöt! Látványosan.
Ráadásul mély gyászba is ferdülhet John Kerry amerikai külügyminiszter és a dagadtpofájú McCain. Kreációjuk egyik oszlopát, személyes jó barátjukat tegnap ?kisebb baleset? érte Szíriában. (Merthogy a vasárnap dacára is, az orosz légierő folytatta a megkezdett dzsihadistairtást!)

vezér lator

Jöhet a buldózer

hul

Az életében a Jaish al-Islam Zahran Alloush dallamos nevű latorfőnök ki lett iktatva a földi árnyékvilágból. Közel 150 pribékje társaságában. Márpedig ez komoly veszteség a fegyvertelen embereket mészárló bűnbanda számára, amelynek önbizalma több mint megingott az utóbbi héten. Az orosz légierő csapásai súlya alatt.
Hozzászólások:

4 thoughts on “Latorsors Szíriában”

Comments are closed.