Kiderült, mit néznek a férfiak az első együttlét közben!

A nők közel hat órát töl­te­nek szé­pít­ke­zés­sel, ké­szü­lő­dés­sel, ha elő­ször búj­nak ágyba a vá­lasz­tott férfi­val. Gon­dolj csak bele: gyan­tá­zás, pe­di­kűr, ma­ni­kűr, ruha és fe­hér­nemű vá­lasz­tás, tisz­tál­ko­dás, haj és smink. De vajon ér­dekli mindez a férfi­a­kat? Vagy tel­je­sen fe­les­le­ges a haj­cihő?

Miközben az első alkalomra hosszasabban készülsz, mint egy állásinterjúra, addig a férfiakat egyáltalán nem érdekli a melltartód színe vagy, hogy passzol-e a körömlakkod a rúzsodhoz.

Hidd el, csak a cici számít!
Egy amerikai felmérés szerint a pasik nem is azt nézik az első komoly randevú során, amire te gondolsz! Hanem mit? Meg fogsz lepődni!

sexfood1_600x450

1. Bizalom

Izzik körülöttetek a levegő, s már lekerülnek a ruhák. Azok után, hogy meglát meztelenül, az jár a pasi fejében, hogy mennyire megbízol benne, hiszen csupaszon állsz előtte.
Nem nézi, hogy száraz a bőröd, vagy benőtt egy szőrszál a bikinivonaladon. Csak azt látja, hogy milyen magabiztos és vonzó vagy. Semmiképp se szabadkozz ilyenkor! Ne kérj bocsánatot azért, mert szerinted valamiért nem vagy tökéletes. A pasik NEM akarnak ilyesmit hallgatni. Inkább dobj be minden női praktikát, és hozd ki a helyzetből a legtöbbet. Legyél csábító, irányíts, diktálj! Alakítsd te az események menetét, és akkor nyert ügyed van!

2. Vedd kezedbe az irányítást

A férfiak szeretik, ha magabiztos vagy és megmutatod, milyen pózokban szereted. Ne ragadjatok le egyetlen verziónál. Találjatok több olyan pozíciót, ami mindkettőtöknek jó. Így könnyen összecsiszolódtok, és már az első alkalom felejthetetlen lesz.
3. A pillantásod varázsolja el

Bármennyire hihetetlen, nem a szoknyád hossza fogja meg a pasit, hanem a pillantásod. Ha mosolyogsz a tekinteteddel, biztosan elvarázsolod őt!

Mindez nem jelenti azt, hogy nem kéne rákészülnöd az első komoly randira. Pláne, ha magabiztosnak érzed tőle magad! Csak tudd, hogy nem ez számít a férfiaknak. Így, ha nincs sok időd a készülődésre, ne keseredj el! Egyébként meg a pasi szinte biztosan el lesz foglalva azzal, hogy ő maga is meztelen, és hogy vajon te mit gondolsz róla.

Hozzászólások:

One thought on “Kiderült, mit néznek a férfiak az első együttlét közben!”

Comments are closed.