Ki akarták venni a méhét babájával együtt!

Párom és 32 éves lánya minden évben részt vesznek nőgyógyászati műtéten. 2014-ben is így történt. Mivel 2 hónappal a szűrés után nem kapott értesítést, felvállalta a babát. Ekkor hívták vissza a szentendrei rendelőbe. Amikor kijött a rendelőből, kezében egy papírral, megállt és halkan közölte: rákos vagyok!

Így engedték ki, azt sem mondták neki, mosmost mi a teendője! Irány a Margit kórház, terhes rendelés! A vizsgáló asztalon közölték vele: babával együtt ki kell venni a méhét, mert ez az anya életét veszélyezteti! Ekkor a terembe belépett egy civil fiatalember. Hallgatva ezt a beszélgetést megkérdezte a vizsgáló orvostól: -“Miért nem küldik le Győrbe?

Leküldték egy magánklinikára. Vizsgálat negyed óra. Megnyugtatták, szüljön nyugodtan, majd 2 hónappal utána menjen vissza, rendbe teszik. A várandóság alatt és azóta is alternatív gyógyítás anyagait szedte: Alga komplexet, Krill olajat, magas C vitamin tartalmú anyagot. A győri esemény természetesen fizetős volt!

14686824221020_59738907_db

A szülést véletlenül az az orvos vezette le, amelyik ki akarta venni a méhét! A két hónapos babával ment Györbe, ahol rövid műtéttel levették a veszélyes gócot a méhnyakról.Nyoma sincs. A baba most másfél éve és még nem volt beteg! Ugyanezen anyuka 2016 februárjában ismételt vizsgálaton vett részt! Gyulladás miatt Klimicint írtak fel neki, annak ellenére, hogy rákérdezett az orvosnál:ő penicilin érzékeny és szoptatás alatt szedhető-e!

– Megnyugtatták, igen! A gyógyszertárban is rákérdezett, aholszámítógépen megnézve mondták: szoptatáskor ellenjavalt! Adtak egy másikat, amit otthon a számítógépen megnézett: az is ellenjavalt szoptatás alatt!

És mi ennek az egészségügynek fizetünk európai szinten is magas járulékokat.

Hozzászólások:

One thought on “Ki akarták venni a méhét babájával együtt!”

Comments are closed.