ITT A FILLÉRES GYÓGYMÓD, AMI GARANTÁLTA JAVÍTJA ÍZÜLETEINK EGÉSZSÉGÉT!

Az ízületi kopás főként időseket, vagy aktív soportolókat érintő fájdalmas probléma. A porcképző készítmények és fájdalomcsillapító kenőcsök hatékonyak ugyan, de nagyon drága és éppen ezért sokak számára elérhetetlen készítmények. Szerencsére van olcsóbb, hatékony megoldás a tünetek enyhítésére.
Az étkezési zselatin állati eredetű csontot tartalmaz (ebből készítik) és folyadékkal keverve emiatt kocsonyásodik be. Ízületeink akkor fájnak, ha a csontban nincs elegendő mennyiségű kalcium és ezt a csont az ízületből vonja ki, így pótolja a számára létfontosságú alkotó elemet.
Sokan kapszula, tabletta, vagy pezsgőtabletta formájában próbálják pótolni a kalcium hiányt. De sajnos ez nem mindig eredményes. Még az egészséges szervezet is csak kis mértékben képes hasznosítani az ígybevitt kalciumot. Ezért is egyszerűbb, ha az ízületi gyulladást/fájdalmat helyben kezeljük.
Ennek legcélszerűbb módja, ha a boltokban kapható étkezési zselatint annak rendje és módja szerint elkészítjük, majd miután megdermedt, forró vízet öntünk rá és elkeverjük, míg egészen kenhető nem lesz.
A kezelni kívánt területet benedvesítjük, majd bekenjük zselatinnal és addig maszírozzuk bele a fájó területbe, míg bőrünk teljesen be nem szívja azt. Emellett, naponta egy mokkáskanállal együnk is a zselatinból. Ha mindent jól csináltunk, 6 hónap után visszatermelődik a zselé a porcok közé.
Hozzászólások:

2 thoughts on “ITT A FILLÉRES GYÓGYMÓD, AMI GARANTÁLTA JAVÍTJA ÍZÜLETEINK EGÉSZSÉGÉT!”

Comments are closed.