IDD EZT MINDEN REGGEL ÉS LEOLVADNAK RÓLAD A KILÓK!

A méregtelenítés elengedhetetlen ahhoz, hogy beinduljon a fogyás. Ha szeretnénk leadni pár kilót, ki kell pucolnunk a szervezetünkből a felhalmozódott salakanyagokat. A tisztítókúrák nagyon hatékonyak, de megterhelőek, mivel sokszor csak szigorúan megadott élelmiszereket, vagy csak folyadékot lehet fogyasztani a kúra ideje alatt. Ez az egyszerű zöldséglékúra azoknak ajánlott, akik szeretnének fogyni és méregteleníteni, de nem tudják végigcsinálni a léböjtkúrákat.

idd-ezt-minden-reggel-es-leolvadnak-rolad-a-kilok

Hozzávalók:

  • 1 kiígyóuborka
  • 2 maréknyi friss spenót
  • 1 cm nagyságú tisztított gyömbér
  • 1 maréknyi jégsaláta
  • 6-7 mentalevél
  • 1 evőkanál citromlé

A hozzávalókat összeturmixoljuk, belekeverjük a citromlét és ha szükséges egy kevés vizet adunk hozzá, hogy hígabb legyen. Frissen elkészítve fogyasztjuk.

Egy órával a reggeli előtt igyuk meg a béltisztító turmixot. Egy héten keresztül minden reggel fogyasszuk. Ez a rostban gazdag ital kitisztítja a beleket, jót tesz a gyomornak és a májnak. A szervezetben évek alatt felgyülemlett méreganyagokat kíméletesen tisztítja ki. Ha nem tartunk szigorú diétát, akkor is leadhatunk néhány kilót és közben sokkal jobbá válik az emésztésünk is!

Ha több kilótól szeretnénk megszabadulni, havonta egyszer végezzük el a kúrát. Ez az ital ugyanis kitisztítja a beleket és felgyorsítja az anyagcserét. Ha diéta mellett alkalmazzuk, remek eredményeket érhetünk el, felgyorsítja a fogyást, közben méregtelenít és feltölti a szervezetet értékes anyagokkal!

Hozzászólások: