Horoszkópod megmutatja mi a legvonzóbb testrészed a férfiak szemében

Horoszkópod megmutatja mi a legvonzóbb testrészed a férfiak szemében. Minden nőnek meg van a saját szépségtitka és fegyvere, amit a férfiak is azonnal kiszúrnak!

 

Kos

Kosként a szemed a legérzékibb testrészed, és aligha akad férfi, aki ne szeretne mélyre merülni és elveszni lelked tükrében.

Bika

Ha létezik erotikus kézfej a földön, akkor az a Bikáé. Nem kizárt, hogy vonzódsz a kézműves tevékenységekhez is, mindenesetre bizonyosan szívesen fogják meg a kezed az ellenkező nem tagjai.

Ikrek

14520603638871_24312248900365_db

Ha az Ikrek jegyében születtél, érzéki szád minden hímneműt megigéz. Ne csodálkozz, ha nem a szemedbe néznek, miközben beszélsz, és csak úgy isszák a szavaid.

Rák

Ha a Rák jegyében születtél, valószínűleg irigylésre-méltó keblekkel dicsekedhetsz. Használd tudatosan adottságodat, mert gyakran ez az első dolog, amit a férfiak megnéznek egy nőn.

Oroszlán

Oroszlánként ellenállhatatlan a hátad. Bátran hordhatsz olyan felsőket, melyek láttatni engedik ezt a testrészedet.

Szűz

Szűzként a hasad az egyik legérzékibb testrészed, és az sem von le semmit az értékéből, ha épp nem tökéletesen lapos. Ha te magad találsz is rajta kifogásolnivalót, a férfi biztosan nem így van ezzel.

Mérleg

Ha a Mérleg jegyében születtél, biztosan rendelkezel az ideális 0,7-es csípő-derék aránnyal, mely minden férfi tekintetét a domborulataidra vonzza.

Skorpió

Sok nő elégedetlen a fenekével, ám ha a Skorpió jegyében születtél, neked erre semmi okod, hiszen szemrevaló idomokkal áldott meg a sors.

Nyilas

Nyilasként a combod az egyik legerotikusabb testrészed. Valószínűleg bátran viselsz miniszoknyát is, de aztán ne csodálkozz, ha csak úgy zsonganak körülötted a kíváncsi tekintetű férfiak.

Bak

Ha a Bak jegyében születtél, valószínűleg bársonyos bőrrel rendelkezel, melyet sok nő irigyelhet tőled, a férfiak viszont  szeretnék megérinteni.

Vízöntő

Vízöntőként a lábszárad az egyik legérzékibb testrészed. Bizonyára kevesen tudnak ellenállni kecses vádlid arányos formáinak.

Halak

Senkinek nincs olyan érzéki lábfeje, mint annak, aki a Halak jegyében született. Hordj olyan cipőket, és szandálokat, melyek minél többet mutatnak belőle.

Hozzászólások: