HOROSZKÓPOD MEGMUTATJA, MI ÁLL A BOLDOGSÁGOD ÚTJÁBAN

John Lennon idézetével kezdem ezt a bejegyzést, amelyben talán te is magadra ismersz és az információk tudatában picit jobban odafigyelsz azokra a jelekre, amelyek gátolják a boldogságodat. A csillagok ismét nem hazudnak:

KOS

Az egyetlen dolog, ami gátolja őket a boldogságban, az pont önmaguk. Annyira erős az énképük ugyanis, hogy minden egyebet háttérbe szorít. Mivel szerintük a dolgok zajlása úgy jó, ahogyan ők gondolják, a rajtuk kívül álló tényezők és személyek pedig minden esetben hátráltatják törekvéseiket, roppant türelmetlenek.  Mindent azonnal akarnak, nem hajlandóak sokat várni egy-egy dologra. Ahhoz, hogy a nagy rohanás és hajtás közepette megtalálják a békét és a saját boldogságukat, muszáj lassítaniuk, megállni egy picit, körbenézni, felfedezni másokat és gyakorolni a türelmet. Nehéz küzdelem lesz.

BIKA

Túl sok energiát ölnek mindenbe, túllihegik, görcsösen akarják a sikert. Elképesztően tudnak dolgozni, hajtani és nagyon nehezen engednek el. Ők azok, akik a szerelemben is a végsőkig harcolnak és azt vallják, inkább legyenek egy rossz kapcsolatban, mint egyedülállóként. Meg kell tanulniuk elfogadni, hogy bár lehet, sokat küzdöttek egy célért, az mégsem úgy alakul, ahogyan ők eltervezték. Akkor válnak nyertesekké, ha megtanulják és megtapasztalják a vereséget is.  A kudarcok nem egyenlőek a boldogtalansággal, hiszen kudarcra szükség van, hogy erősödjünk, hogy felálljunk és újult erővel folytassuk az utunkat.

IKREK

Körbeöleli a világot, csak azért, hogy őt körbeöleljék. Barátkozóak, a társaság központjában szeretnek lenni és az élteti őket, ha szeretve és rajongva vannak. Ha megtanulják elfogadni, hogy nem fogja őket viszontszeretni a földkerekség összes embere és megtalálják azokat, akik őket tényleg igazán és őszintén szeretik, semmi nem áll az útjukba, hogy boldog életük legyen. De ezt nem lesz könnyű elérniük.

RÁK

A család centrikus és törődő rákok számára a boldogság útjában a saját önfeláldozásuk áll. Mindent alárendelnek a családjuknak, szeretteiknek, ők azok, aki téli reggelen lesöprik az összes szomszéd portáját, ők azok, akiket simán beetet a főnök egy extra melóval, mégis, az estéiket azzal töltik, hogy terülj-terülj asztalkámat varázsoljanak a család orra elé. A boldogságuk érdekében muszáj önzőbbé válniuk. Ősellenségek a kosokkal, pedig tőlük igazán tanulhatnának.

OROSZLÁN

Büszke és harsány jegy. Szereti, ha körbe van rajongva, de saját magát is sztárolja. Az ego mindenek felett. Sok vitába bonyolódnak, amikre semmi szükség. Egy picivel több alázattal és elengedéssel a hegyeket is meg tudják mozgatni.

SZŰZ

Maga miatt élje az életét, ne a külvilágnak! A türelem, a pontosság, a szeretet, az őszinteség mind-mind fontosabb dolgok, mint az új ruha, a műköröm, a jó autó vagy az, hogy ő legyen kiemelve a munkahelyén. Túlságosan maximalista stílus jellemzi őket, ami miatt az esetek többségében átesnek a ló másik oldalára. A címek, a presztizs, a főnöki titulus szerintük nekik jár, pedig békét és boldogságot hozna az életükbe, ha visszavennének a tempóból.

MÉRLEG

A külcsín helyett a belbecs legyen a fontosabb! Ezt a mondatot jól véssék az eszükbe a mérleg jegy szülöttei, mert ez számít igazán. Bájos, vonzó, barátságos emberek, csak ne foglalkoznának mindig elaprózott butaságokkal.

SKORPIÓ

Túl sok elfojtott indulat van bennük, ami felemészti őket. Ezek közül a leginkább ártó az önsajnálat. Rengeteget stresszelnek, görcsölnek, amivel felőrlik saját magukat. Szúszááá, mondták annak idején a Bad boys című filmben: nekik ezt kell megtanulniuk.

o-14833

NYILAS

Borzasztó kettősség jellemzi őket: ha magányosok, párkapcsolatra vágynak, ha kapcsolatban élnek, menekülnének. Meg kell találniuk önnön szabadságukat ezen kétféle élethelyzetben és nem lesz náluk boldogabb és felszabadultabb ember a földön.

BAK

Hosszú folyamat az életükben megtalálni, mi az, ami maximálisan jó a számukra: legyen az a párkapcsolatuk, a munkájuk, vagy a hobbijuk. De ha megtalálták a céljaikat, nincs náluk kitartóbb ember és el is érik azokat a célokat, amiket kitűztek maguknak. Csak ehhez idő kell. Sokkal több idő, mint adott esetben más csillagjegy szülötteinél.

VÍZÖNTŐ

A dolgok haladnak a maguk útján, ők meg ott eveznek benne. Ha menni kell, hát menni kell, ha enni kell, hát enni kell, pedig csak annyi változást engedjenek meg maguknak, hogy egy picit elkezdik irányítani a sorsukat. Nem kell ennyi beletörődés és sodródás az árral.

HALAK

Túl sokat agyalnak, tötymörögnek, csaponganak. El kell hinniük: nem tudnak mindenkinek jót tenni, nem tudnak mindenkin segíteni és ők sokkal értékesebbek, semmint eltiporják őket. Egy plusz adagnyi önzés és harci ösztön és máris felragyog a nap.

Hozzászólások: