Hát­bor­zon­gató jós­lat 2019-re: ezt jö­ven­dölte Nost­ra­da­mus

Nostradamus, aki Kennedy elnök meggyilkolását és a szeptember 11-i terrortámadást is előre látta, a 2019-es évre is jósolt valami szörnyűséget. A látnok szerint ugyanis 2019-ben ki fog törni a harmadik világháború, amely az eddigieknél is hosszabb és kegyetlenebb lesz. A jövő évben nem csak ez fogja próbára tenni az emberiséget, hanem a terrorizmus, áradások, pusztító földrengések is. A világháború pedig egészen 27 éven keresztül tombolni fog. Nostradamus jóslata szerint a háborút két szuperhatalom ellentéte robbantja majd ki. Egész Európát áradás sújtja majd, de a terrorizmus is egyre gyakoribb lesz kontinensünkön és az Egyesült Államokban is. A szélsőségesség pedig tovább növekszik a Közel-Keleten.

A jövendőmondó szerint az országok meg fognak egyezni az éghajlatváltozás megoldásairól, de az óriási földrengéseket ezzel nem előzhetik meg. Kalifornia és a kanadai Vancouver-sziget között lesz hatalmas erejű földmozgás.

Persze ennél hihetetlenebb dolgokat is jósolt a látnok. Szerinte jövőre az emberiség megtanul az állatokkal beszélni, de azt is feltalálja, hogy hogyan élhetünk 200 évig – írja a Daily Star.

Hozzászólások: