Hancúrhoroszkóp: Csillagjegyed elárulja, hogy milyen vagy az ágyban!

A csillagok nem csupán a tulajdonságaidra hatnak, hanem a szexuális életedre is. Nézzük, melyik csillagjegy milyen az ágyban!

Minden párkapcsolatban nagyon fontos a szex, hiszen ahhoz, hogy egy pár együtt maradjon, jól kell működnie. Azt, hogy milyen a teljesítményünk az ágyban nagyban meghatározza a horoszkópunk is.

hirmagazin_2015-08-30_171242

Kos (március 21. ? április 20.)
Igazi tüzes szeretők a Kosok. Imádják a szexet, bárhol, minden mennyiségben. Igazán lobbanékony, szenvedélyes és rámenős, a hódítás pedig a szexualitásának a leglényegesebb eleme. Arra azonban figyelj, hogy maradj titokzatos, hiszen a Kosnak nagyon fontos, hogy úgy érezze, hogy meg kell küzdenie érted. Erogén zónái közé tartozik a feje, az arca, a homloka, a haja és a füle. Legjobb szerelmi partnerei közé tartozik a Mérleg, a Nyilas, az Oroszlán, a Skorpió és a Bika.

Bika (április 21. ? május 21.)
A Bika kifinomult érzékiséggel csábítja el választottját. Nem híve az egyéjszakás kalandoknak, hiszen akivel ágyba bújik, azt alaposan meg akarja ismerni. Nem meghódítani akar, hanem elcsábítani. Nehezen viseli az elutasítást, így már az elején jobb letisztázni vele a dolgokat. A belső sokkal fontosabb neki, mint a külső. Az ágyban szenvedélyes és érzéki szerető. Fontos neki, hogy intenzív szexuális élete legyen. A tarkója, a nyaka és a füle tartozik az erogén zónái közé. Nagyon fontosnak tartja a figyelmességet, a kényeztetést, szereti ha simogatják és csókolgatják. Legjobb kapcsolata a Skorpióval, a Szűzzel, a Bakkal, a Kossal, a Bikával, a Rákkal, az Oroszlánnal és a Halakkal van.

Ikrek (május 22. ? június 21.)
Az Ikrek szeretik a változatosságot, hajlamosak arra, hogy kicsapongó életet éljenek, partnereiket gyakran váltogatják. Kreatívitásuknak köszönhetően fontosak számára az új élmények és izgalmak, ötletgazda, és szókimondó a szexben. Imádja a fantáziadús játékokat, fontos számára a változatosság. Imád világosban szeretkezni, a szerelmi játékokért pedig teljesen odavan. Erogén zónái közé tartozik a keze, a válla, az ujja, a csuklója. Mivel fontos számára a függetlensége, ezért a legjobb szerelmi partnerei közé a Nyilas, a Rák, az Oroszlán és a Vízöntő tartozik.

Rák (május 22. ? június 21.)
Tüzes szerető, aki imádja a romantikát. Nem híve a kísérletezésnek, konzervatív, lassan oldódó típus. Ragaszkodik a hagyományokhoz, szeret este, sötétben szeretkezni. Erőltetni semmit sem szabad nála, inkább lassan kell rávezetni az újdonságokra. Vannak olyanok, akik arra esküsznek, hogy tüzes, ingergazdag aktusban volt részük Rák partnerükkel, viszont mások panaszkodnak, mivel passzívnak és önzőnek tartották Rák jegyű partnerüket. Azt, hogy milyen az ágyban nagyban befolyásolja hangulata, gyors hangulatváltozásai vannak. Mellkasa, mellei, mellbimbója és az ujjai tartoznak az erogén zónái közé. Biztosan jól fogja magát érezni a Bakkal, a Halakkal, a Bikával, a Halakkal, a Skorpióval és a Szűzzel.

Oroszlán (Június 22. ? augusztus 22.)
Nagyon büszke mindenre, amit tesz, önbizalma nagy, és elvárja, hogy elismerjék. Mivel nagyon szeret bizonyítani, így a szexben is arra törekszik, hogy partnerének a lehető legjobb legyen. Gyengéd szerető, de szeret irányítani. A kritikákkal óvatosan bánj, mert könnyen elveheted a kedvét a szeretkezéstől. Szereti partnerét kényeztetni, de cserébe elvárja, hogy ugyanazt a törődést kapja vissza. Imádja ha a karjait, a hátát kényezteted, de azt is szereti ha beletúrsz a hajába. Nagyon jó párost alkothat a Nyilassal, a Kossal, a Vízöntővel, a Bikával és a Mérleggel.

Szűz (augusztus 23. ? szeptember 23.)
Az egyik leggátlásosabb jegy a Szűz. Tartózkodó, érzékeny szerető. A szeretet sokkal fontosabb neki, mint a testi kapcsolat. Fontos számára, hogy minden megfelelően elő legyen készítve a szexhez, és bármilyen külső inger (pl. telefoncsörgés) a kedvét szegheti. Partnere kielégültsége fontos számára, éppen ezért eleinte gyorsan saját kielégülésére koncentrál,hogy aztán partnerét jutatthassa el a csúcsra. Erogén zónája a hasa, a medencéje és a feneke. Legjobb szerelmi partnerei közé a Halak, a Bak, a Bika, a Szűz és a Rák tartozik.

Mérleg (szeptember 24. ? október 23.)
Imádja akár órákon keresztül kényeztetni párját, nagyon szenvedélyes szerető. Falja az élvezeteket, és igaz, hogy hűséges típus, de ennek ellenére nem vet meg egy-egy újabb kalandot sem. Új pozitúrákra nehéz rávenni, ezért előfordulhat, hogy egy idő után unalmassá válhat vele a szex. Erogén zónái közé tartozik a válla, a háta és a csípője és a feneke. Legjobb szerelmi partnerei közé a Kos, az Ikrek, a Vízöntő és a Szűz tartozik.

Skorpió (október 24. ? november 22.)
Szenvedélyes és kiszámítható szerető, nagyon közvetlen és rámenős. Mivel a testiség nagyon fontos számára, így nem túl meglepő, hogy felejthetetlen szerető és igazi, nagy csábító. Igazán feltüzelheted azzal, ha néha nemet mondasz a közeledésére. Arra vigyázz, hogy ne értse félre a visszautasítást. Ha te mondasz neki nemet a szexre addig fog munkálkodni, amíg meg nem kapja amit akar. Erogén zónái közé tartozik nemi szerve és annak környéke, a feneke és a mellei. A legjobb szerelmi partnerei közé tartozik a Bika, a Rák, a Bak és a Halak.

Nyilas (november 23. ? december 21.)
Egy igazán kiszámíthatatlan szerető a nyilas, aki hol egy ártatlan angyal, hol pedig egy kegyetlen démon. Nagyon fantáziadús, azonban nem feltétlenül partnere kedvét keresi az ágyban. A kalandokat nagyon szereti, de mellette a szerelmet is imádja élvezni. Fontos számára a szabadság. Sok olyan ötlete van, melyeknek köszönhetően nyugodtan rábízhatod magad, hiszen biztosan a csúcsra fogsz jutni. A lapockák közti rész, a comb, a csípő kényeztetésével teljesen rabul ejtheted a Nyilast. Legjobb szerelmi partnerei az Ikrek, a Mérleg, a Vízöntő, a Kos és az Oroszlán.

Bak (december 22. ? január 20.)
Nagyon öntörvényű, ezért nem szereti ha irányítják a szexben. Mivel a Bak nagyon kitartó, így addig nem hagyja abba a szeretkezést, amíg mindkettőtök vágya ki nem elégült. Szereti ha partnere érezteti vele, hogy mi az amit jól csinál. Ha kényeztetni akarod, akkor a térdét és combja belső oldalát simogasd, de a hasa is nagyon érzékeny pontja. A legideálisabb partner számára a Rák, a Szűz és a Bika.

Vízöntő (január 21. ? február 19.)
Hajlamos a kísérletezésre, szívesen próbál ki újabb és újabb praktikákat. A szellemi kielégülés fontosabb számára, mint a testi. Imád szeretkezés előtt és után beszélgetni. Mivel az egész teste rendkívül érzékeny, így igazából szinte bárhol megérintheted, biztosan libabőrös lesz. Imádja az erotikus filmeket. Legérzékenyebb pontja mégis a lába és a bokája. Legjobb szerelmi partnerei közé tartozik az Ikrek, és a Mérleg.

Halak (február 20. ? március 20.)
Nagyon találékony és kifinomult partner. Önzetlen, nincsenek gátlásai, távol áll tőle a tabu és az önzés. Bárhol, bármikor készen áll a szexre. Mellette biztosan nem lesznek unalmas pillanataid! Nagyon megértő, figyelmes, romantikus partner, aki képes teljesen alávetni magát partnere igényeinek. Mindenféle szexuális játékban benne van, szereti az izgalmas helyszíneket és pózokat. Erogén zónái a az ujjai és az ujjhegyei. A Halak számára a legideálisabb partner a Rák, a Szűz, a Skorpió és a Bika.

Hozzászólások:

2 thoughts on “Hancúrhoroszkóp: Csillagjegyed elárulja, hogy milyen vagy az ágyban!”

Comments are closed.