A férfiak agya mindig csak ?azon? jár? Nézd csak..

A férfiaknak több mint kétszer gyakrabban támadnak pajzán gondolataik, mint a nőknek, ám az eddig véltnél jóval ritkábban, csak 28 percenként.

Korábbi tanulmányok szerint a férfiak 7 másodpercenként gondolnak a közösülésre!

ferfi-noi-gondolkodas-d0001AAED945f82694fcb

A nők óránként, a férfiak félóránként gondolnak az együttlétre.

A legfrissebb felmérést az Ohiói Állami Egyetem pszichológusai végezték a témában, egy teljes héten át firtattak minden nap 18 és 25 év közötti egyetemi hallgatókat arról, hogy hányszor jut eszükbe az aktus az evés és az alvás. A végeredmény szerint a férfiak napi 28 percenkénti ?teljesítményével? szemben a nők 51 percenként gondolnak szeretkezésre. A The Daily Mail című brit lap a tanulmányból kiemelte, hogy akadt olyan nő, aki messze felülmúlta a férfiakat: neki naponta 140-szer jutott eszébe pajzánság.

A férfiakban többször merül fel fizikai szükséglet?

Evésre a férfiak naponta átlagosan 38 percenként gondolnak, alvásra 33 percenként. A nők fejében ennivaló csak 62 percenként ?jár?, az alvás pedig ennél is ritkábban, mindössze 72 percenként.

Mindent egybevéve a férfiakban sokkal többször merülnek fel fizikai szükségleteik, mint a nőkben. Első náluk a aktus de rögtön utána jön az alvás, végül pedig az evés. A nőknél is első a aktus de a második az evés és csak utána jön az alvás.

Hozzászólások: