A FÉRFI: A nőkhöz, akár egy finom étel elkészítéséhez idő kell, szív és vágy. Ahogy előkészítjük az alapanyagokat,…

1000_kati-7-cikk-3_20150310_070913

A FÉRFI:

A nőkhöz, akár egy finom étel elkészítéséhez idő kell, szív és vágy. Ahogy előkészítjük az alapanyagokat, olyan finoman kell a női testet is felfedezni.
Ahogy tisztítunk, aprítunk és szeletelünk, úgy omlanak le a ruhadarabok, úgy fedezhetjük fel egy-egy újabb finom részletét a női testnek. Az első felszálló illatokkal, mint apró csókokkal nyithatjuk meg a női szívet. Bazsalikom, vagy rozmaring, vanília vagy fahéj? Mind más és más, de mind édes és érzéki. Egyik egy apró puszi az ajkakra, másik forró csók a test intimebb pontjaira.
Lassan, mind részletre odafigyelve bontjuk ki az ízeket, varázsoljuk elő a tökéletes textúrákat. Hagyjuk összeérni, ahogy hagyunk időt a nemcsak a test, hanem szív megnyílásához is.
Mikor elkészülünk, megterítünk és tálalunk, már az örömben úszó meztelen test látványában gyönyörködünk. Ízleljük meg, és élvezzük az étel és a test adta gyönyöröket.
Szeressük és tiszteljük a nőt, az asztalánál és az ágyban is:)

Hozzászólások:

2 thoughts on “A FÉRFI: A nőkhöz, akár egy finom étel elkészítéséhez idő kell, szív és vágy. Ahogy előkészítjük az alapanyagokat,…”

Comments are closed.