Ez a csodálatos ital 1 nap alatt méregteleníti és megtisztítja a szervezeted

Mindannyian tudjuk, hogy a szervezet méregtelenítése mennyire fontos és azt, hogy mennyi betegséget előzhetünk meg egy méregtelenítő kúra által. Az alábbi csodálatos ital nem csak méregtelenít, de 1 nap alatt megtisztítja az egész szervezeted.

A tea fogyasztása egészséges különösen a zöld teáé, de biztosan sokan nem hallottak még arról a receptről, ami 1 nap alatt képes méregteleníteni a testet. Ez a módszer főként azok számára ajánlott, akiknek nincs elég idejük, hogy más módszereket alkalmazzanak napokon át. Ez a folyadék annyira hatékony, hogy a lehető leggyorsabban segíti elő a méreganyagok távozását és a testtömeg körülbelül 2kg-mal változik. Javasoljuk, hogy ezt a folyadékot havi 2 alkalommal fogyasszuk, az alacsony vérnyomásúak, vagy vese betegek is nyugodtan alkalmazhatják.

Hozzávalók:

1.5 liter tehéntej

2 evőkanál zöld tea (ne filteres tea legyen)

Elkészítése:

A tejet forraljuk fel és adjuk hozzá a 2 evőkanál zöld teát. Fedjük le és hagyjuk állni 20 percig. Ezt követően szűrjük le a keveréket és igyuk meg.

14520615700475_12150097913334_db

Megjegyzés:

Igyunk egy csésze tejes teát 22 órán belül úgy, hogy osszuk el a 1.5 literes teánkat 200 milliliteres adagokra osztva. A nap folyamán semmi ételt bevinni kivéve a vizet, hogy a hidratáltság fent maradjon.

A tejes tea javítja az emésztést, a tej pedig gyengíti a koffein hatását. Akár hisszük, akár nem biztosan nem leszünk éhesek azalatt az egy nap alatt. A minimum 2 liter víz nagyon fontos, a zöld tea pedig kiváló vizelethajtó növény. 

Hozzászólások: