EKKOR LESZ KÖTELEZŐ LECSERÉLNI A RÉGI SZEMÉLYIDET AZ ÚJ KÁRTYÁSRA! Itt vannak a legfrissebb információk az új ujjlenyomatos igazolványról! Drágább lesz mint a mostani és jóval rövidebb ideig lesz érvényes! NEKED IS KÖTELEZŐ LESZ LECSERÉLNI! ITT VAN MIKOR VAGY KÖTELES LECSERÉLNI Kérlek oszd meg az információt, mert ez a hír mindenkit érint, KÖZÉRDEKŰ információk vannak a cikkben! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Ekkor lesz kötelező lecserélni a régi személyidet

Hónapok óta szólnak hírek a hamarosan bevezetni kívánt e kártyáról, vagyis csodakártyáról, az j személyiről, amely egyetlen kártyában fogja tartalmazni a személyi igazolványunkat, a lakcímkártyánkat, a TB kártyánkat és az adókártyánkat is.Az ára 5 ezer forint lesz az emberek nagy részének, de persze lesznek olyanok is akik olcsóbban juthatnak hozzá, sőt olyanok is lesznek, akik ingyen megkapják!

Mikortól is jön az E kártya?
Ha friss a személyink, akkor se essünk kétségbe, mert az új kártyát 2016-től felmenő rendszerben kívánják bevezetni.Vagyis csak akkor kötelező igényelni az új kártyát, ha már minden, személyazonosság igazolására alkalmas dokumentumod ? személyi, jogsi, útlevél ? lejárt.

1000_4_20150814_182021

A kártya ára:
5000 forint lesz a legtöbb állampolgárnak.
1500 forint lesz, azoknak, akik a régi személyi lejárta miatt igénylik az új kártyát.
A 18 év alatti és a 65 év fölötti állampolgárok a személyi lejárta esetén ingyen kapják.

Mennyi lesz a kártya érvényessége?
18 évesnél fiatalabbak esetében 3 éves az érvényessége
felnőtteknél 6 éves az érvényessége.
65 év felettiek kártyája nem jár le soha

Egyesíti a személyit, a lakcímkártyát, a TAJ-kártyát és az adókártyát is. Ezen kívül tartalmaz még ujjlenyomatot és elektronikus aláírást is az új okmány. Fontos lehet, hogy az ujjlenyomat megadása visszautasítható, anélkül is kiadják a kártyát.

Hozzászólások: