Az erős nők inkább élnek egyedül, minthogy olyan férfira pazarolják az idejüket, aki nem érdemli meg

Az egyedülálló nőkre a társadalom még mindig lesajnálóan tekint. Emiatt sok nő dönt úgy, hogy marad egy mérgező kapcsolatban, amiben boldogtalan, mert fél attól, hogy ha egyedül fog élni, mások majd kritizálják.De vannak nők, akik ennek ellenére is az egyedül élést választják, hogy inkább magukkal foglalkozhassanak, minthogy egy olyan kapcsolatra pazarolják az idejüket, ami nem érdemes erre. Ezek az erős nők tudják, mit akarnak, és ha saját boldogságukról van szó, nem kötnek kompromisszumot.

1. Egy erős nő mindig az első, sosem csak egy opció

Napjainkban a nők jól tudják, hogyan érezzék jól magukat egyedül is. Idejüket inkább saját maguknak szentelik, mintsem egy arra méltatlan férfira. Az erős nő tudja, hogy mindig elsőnek kell lennie és sosem csak egy lehetőségnek. Nem elégszik meg olyan férfival, aki csak akkor foglalkozik vele, mikor akar tőle valamit, vagy nem szereti eléggé, nem óvja, nem törődik vele.

2. Egy erős nő önmaga fejlesztésére koncentrál

Egy nő azért is dönthet az egyedüllét mellett, mert szeretne magára, a saját fejlesztésére koncentrálni. Mindenekelőtt a saját előrehaladását tartja fontosnak, a munkahelyi előmenetel pedig ennek fontos részét képezi. Arra szánja az idejét, hogy diplomát szerezzen vagy előléptessék, emiatt pedig sokszor inkább kilép a kapcsolatból.

3. Egy erős nő nem marad olyan férfival, aki mellett nem lehet önmaga

Nincs szüksége olyan férfira, aki megmondja neki, hogyan öltözzön vagy más téren akarja a saját igényeire formálni. A modern nő nem fél az egyedülléttől, inkább ezt választja, mint egy olyan embert, aki nem fogadja el őt úgy, ahogyan van, a hibáival együtt.

4. Egy erős nő nem tölti az idejét olyan emberekkel, akiket nem kedvel

Egy független nő szívesebben vacsorázik vagy megy el moziba egyedül, mint egy olyan férfival, akivel csak kötelességnek, nem pedig örömnek érzi együtt tölteni az idejét. Ugyanez vonatkozik azokra, akikkel semmi közös vonást nem érez.

5. Egy erős nő inkább egyedül alszik, minthogy egy idegen mellett ébredjen fel

Nem fél egyedül lefeküdni és egyedül ébredni. Inkább bevállalja ezt, minthogy egy olyan férfi mellett ébredjen, akiről azt hitte, hogy ismeri, de aztán rá kellett jönnie, hogy mégsem. Ha a férfi már nem az, akibe korábban beleszeretett vagy már nem jelent számára semmit, szívesebben él egyedül, mint vele.

6. Egy erős nő nem fél hibákat elkövetni

Tudja, hogy a hibák is hozzátartoznak az élethez, és hogy mindegyik hibából tanulhatunk valamit magunkról. De egyetlen nő sem akar olyan férfival lenni, aki szinte könyörög a szeretetért és a figyelemért, üres ígéretekkel hiteget, és sosem nő fel.

7. Egy erős nő nem hagyja, hogy tárgyként kezeljék

Nem marad olyan férfi mellett, aki csupán mutatós kiegészítőként tekint rá, és tárgyként bánik vele ahelyett, hogy szeretetet és törődést adna neki. Olyan férfira van szüksége, aki nemcsak fizikailag, de mentálisan is kötődik hozzá.

8. Egy erős nőnek olyan férfi kell, akivel megbeszélheti a gondjait

Nincs szüksége olyan férfira, aki csak fizikailag vesz részt a beszélgetésekben, aki nem figyel rá, vagy aki unalmasnak találja a mondanivalóját. Ha a férfi nem tiszteli a gondolatait, a véleményét, a nézőpontját, ha folyamatosan próbálja megváltoztatni az elképzelését arról, hogy mi jó és mi rossz, és ha képtelen vele építő jellegű beszélgetést folytatni, akkor nem kér a közös jövőből.

9. Egy erős nő nem fél sírni, de attól tart, hogy egy férfi megbántja

A könnyektől egyetlen nő sem lesz kevésbé erős, de egy igazán erős nő soha nem marad olyan férfival, aki nem törődik azzal, ha megbántja az érzéseit. Ha nem ugyanolyan szeretettel és tisztelettel viszonyul hozzá, hanem kifogásokat keres és hamis ígéretekkel áll elő, amikor rosszul mennek a dolgok, számíthat a szakításra.

10. Egy erős nő élvezi az egyedüllétet

Tudja, hogy számíthat magára. Egy erős nőnek az egyedüllét nem egyenlő a magány vagy a depresszió érzésével. Inkább értékeli, hogy magának, a barátainak, az utazásnak, a személyes fejlődésének szentelheti az idejét. Szereti a függetlenségét és nem adja fel bárkiért.

11. Egy erős nő erős férfit akar

Még egy erős nőnek is vannak olyan gyenge pillanatai, amikor arra gondol, szeretné az életét megosztani valakivel. Egy olyan férfival, aki tud olvasni a sorok között, akire számíthat, mikor úgy érzi, belül összetört. Egy olyan férfival, aki elég bátor ahhoz, hogy egy ilyen nőt szeressen, minden erősségével és gyengeségével együtt. Aki nem fél a sikereitől, inkább inspirálja, hogy valósítsa meg önmagát.

Forrás

Hozzászólások: