Az elláthatatlanan női illat!

Francia tudósok kutatásai kimutatták, hogy egy nő a legmélyebb benyomást az illatával tud elérni egy férfinél. Azt eddig is tudtuk, hogy a a férfiak rendkívül vizuálisak, főleg ha hölgyekről van szó, de hogy a nő illata ilyen mély benyomást tud tenni egy férfira, arra csak most derült fény, amikor kutatók Egyiptom királynőjének, Kleopátrának a elbűvölő varázslatosságának titkára rábukkantak.

2015-09-06_062957

Mint köztudott Kleopátra gyönyörű nő volt és híres volt arról, hogy bármelyik férfit az ujja köré tudott csavarni. Ebben nagy segítségére volt nevelőnője, aki akkoriban közismert ?gyógyfüves? asszony volt. Aki már akkor tisztában volt azzal, hogy egy nő először az illatával tudja magára felhívni a férfi figyelmét.

Sőt mivel jól ismerte a növényeket, és azoknak hatását az emberi szervezetre, azt tanácsolta Kleopátrának, hogy a fürdővizébe minden este tegyen rózsaszirmot. Mert az összes virág közül kizárólag a rózsának van olyan illata ami könnyen teleivódik az emberi bőrbe, és együttesen olyan illatot alkotnak ami a férfiak számára ellenállhatatlan.
Talán nem véletlen, hogy minden kultúrában a rózsa az a virág, ami a szerelem szimbóluma.

Tehát hölgyeim, ne habozzanak, használják önök is Kleopátra varázslatos erejének titkát.

Amennyiben hasznos volt számodra ez a cikk, akkor oszd meg Te is.

Hozzászólások: