A rendőrség is beismerte: Ez az egyetlen trükk, amivel mindig megúszhatod a gyorshajtási bírságot!

Egyszerűen nem tudnak mit tenni ellene!

Van egy trükk, ami ellen még a rendőrség sem tud mit tenni, és kénytelenek mindig tovább engedni a sofőrt mindenféle bírság nélkül. Maga a rendőrség is jóváhagyta a módszer 100%-os hatásosságát! Ami a legjobb, hogy nem csak Magyarországon, de az egész világon működik.

A módszer lényege, hogy miközben vezetünk, először is figyeljük meg a táblákat, alaposan mérjük fel, hogy mik a sebességkorlátozások. Ez később fontos lesz, mert az egész módszer ez alapján működik!

Ezután nézzük, hogy mennyivel megyünk, és vessük össze az adott sebességkorlátozással. A lényeg most jön! Hogy megússzuk a bírságot, csak annyit kell tennünk, hogy a jobb pedálról leemeljük a lábunkat, és megvárjuk, amíg a sebességünk a táblán jelzett érték alá megy, majd folyamatos odafigyeléssel ott tartjuk a lábunknál található pedálok segítségével!

Egyelőre csak ez az egyetlen 100%-os sikerrátával és minden helyzetben működő megoldás van, hogy mindig elkerüljük a bírságot. Ez ellen még a kamerák és traffipaxok sem tudnak mit tenni!

Ne felejtsd el megosztani!

Hozzászólások: