A Nagy “Összeillő”-horoszkóp: felfedi van-e közös jövőtök!

Szereted a pasidat? Most megnézheted, hogy vajon ő is így gondolja-e majd hosszútávon. A nagy összeillés horoszkóp nőknek.

Kos (III. 21 – IV. 20.)

Csillagjegyéből kiindulva azt gondolhatnád, a Kos törékeny partnerre vágyik. Ismerve roppant férfias karakterét, nehezen elképzelhető, hogy épp egy hozzá hasonlóan erős partnert választ. Pedig így van. Ez a pasi csak akkor képes megállapodni, ha olyan partnerre lel, akit nem tud teljes egészében uralni. Ha te az érzelmes, alázatos nőtípust testesíted meg, óvakodj a Kostól. A gyengébb nők mellett ugyanis csak rövid időre képes lehorgonyozni.

Bika (IV. 21. – V. 20.)

A Bika csillagjegyben rendkívül erősen érvényesül a testiség – racionális föld eleme dacára. Ritka az olyan Bika férfi, aki képes elnyomni magában a mélyről jövő, heves vágyakat. Épp ezért olyan nőre van szüksége, aki hozzá hasonlóan szexuálisan túlfűtött. Számára ugyanis a szexualitás abszolút prioritást élvez a kapcsolatban. A képlet nagyon egyszerű: ahol jó a szex, ott tanyát ver. A kettőtök gondolkodásmódja közötti hasonlóság csak a későbbiekben válik fontossá.

Ikrek (V. 21 – VI. 21.)

Az Ikrek férfi – mint ahogy azt a jegye is mutatja – kétarcú. Épp ezért számára a legalapvetőbb dolog, hogy élete párja el tudja fogadni a benne feszülő ambivalenciákat. Erős és megértő nőre van szüksége, aki biztosítja arról, hogy kettejük kapcsolata nem ingoványon járás, és a férfi mindenben számíthat rá. Ha érzelmileg elég kiegyensúlyozottnak érzed magad, nyugodtan szövögethetsz akár hosszú távú terveket is az Ikrek férfival.

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

Sok Rák férfi anyáskodó nőre vágyik. Épp ezért elengedhetetlen számára a gyengédség és a gondoskodás az ellenkező nem részéről. Emellett igen fontos számára a hűség – ha a bizalom meginog a kapcsolatban, képtelen tovább maradni. Leginkább a föld jegyű nők tudják megadni számára azt a meghitt biztonságot, amire érzékeny lelke vágyik. Arra azonban vigyázz, ne engedd, hogy túláradó érzelmei uralják mindennapjaitokat.

Oroszlán (VII. 23 – VIII. 22.)

Az Oroszlán férfi nehéz eset. Ez a pasi nem csupán hűséget vár el tőled. Bár – természetesen – nem tudatos szinten, igényli, hogy úgy tekints rá, mint egy királyra. Ettől függetlenül mégsem a könnyen leigázható nőtípust részesíti előnyben. Az Oroszlán szeret küzdeni – épp ezért olyan nőre vágyik, aki hozzá hasonlóan igen erős jellem, és meg kell harcolni érte. Épp ezért, nyugodtan hagyd csak köröket futni – értékelni fogja, ha nem kaphat meg könnyen.

Szűz (VIII. 23 – IX. 22.)

A Szűz férfi igen rendszerető – időnként egészen szögletesen viselkedik. Számára rendkívül fontos, hogy minden élére legyen állítva a lakásban és az életében. Épp ezért hosszútávon olyan nőre van szüksége, aki hozzá hasonlóan szereti a rendet és a rendszereket. Bár néha előfordul, hogy elcsábul egy vonzó és izgalmas nő kedvéért. Ettől függetlenül ne várd, hogy tartós kapcsolatot alakít ki veled, ha egy kicsit is szétszórt vagy.

Mérleg (IX. 23 – X. 22.)

A Mérleg férfi rendkívül higgadt és racionális. Legfájdalmasabb leckéje az emberi kapcsolatok terén épp ezért nem más, mint az, hogy a racionalitásnak nem mindig van helye az érzelmekben. Olyan nőre vágyik, aki megérti és elfogadja, hogy ő egy kicsit nehezebben mozog ezen a területen. Mindemellett az is nagyon fontos számára, hogy élete párja képes legyen számára biztonságot, harmóniát és békét nyújtani. Ha megbízik benned, és kiegyensúlyozottnak érzi magát a kapcsolatban, bármire képes lesz.

Skorpió (X. 23 – XI. 21.)

A Skorpió erősen szexuális töltetű jegy. Így az ellenkező nemet minden esetben az erotikus kisugárzása alapján vizsgálja. Ha nem hozod lázba az első találkozás alkalmával, már felesleges az összes többi randevú – ha egyáltalán sor kerül rá. Ha azonban sikerül lenyűgöznöd a Skorpió férfit, szenvedélyes és féltékenységi jelenetekkel tarkított, heves kapcsolatra számíthatsz. Fontos számára, hogy legalább olyan heves vérmérsékletű legyél, mint ő maga.

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

A Nyilas férfi gyűlöli, ha kalitkába zárják, nem bírja elviselni mozgásterének korlátozását. Épp ezért gyakran megrémül a komoly kapcsolatoktól. Ha azonban úgy érzi, hogy melletted saját maga lehet, kérés nélkül, szabadon adja önmagát. Számára tehát az a legfontosabb, hogy élete párja ne próbálja beszabályozni. Ha megadod neki azt a lehetőséget, hogy melletted szabad legyen, egy egész életre szólhat a kapcsolatotok. Légy laza, és bízz meg benne!

Bak (XII. 22 – I. 20.)

A Baknak nem könnyű kapcsolatban élnie. Egyfelől nagyon fontos számára az irányítás, másfelől pedig igen sok időbe telhet számára, mire leveti a páncélját, és képes megnyílni. Bármennyire is szerelmes a Bak férfi, mindig marad a lelkének egy kis része, amelyet önfegyelme sosem enged felfedni. Mindennek következtében olyan nőre van szüksége, aki mindezt elfogadja, és nem nyaggatja a szerelmi vallomásokért. Ha ilyen téren okos és belátó vagy, tartós lehet a kapcsolatotok.

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

Legfontosabb a szabadság – akár ez is lehetne a Vízöntő jelszava. Épp ezért előfordul, hogy a párkapcsolatot kötöttségként, az érzelmeket követelőzésnek éli meg. Az is előfordulhat, hogy inkább a nyitott kapcsolatot részesíti előnyben. Egy türelmes nőre van szüksége, aki mindezt elfogadja, megérti, és nem próbálja beszabályozni. Ugyanakkor, ha egy kicsit trükkös és csalafinta vagy, sok olyan dologra ráveheted, amiről elsőre azt gondolta, nincs rá szüksége.

Halak (II. 20 – III. 20.)

Bizonyos szempontból meglehetősen feminin tulajdonságokkal bír a Halak férfi. Képzelőereje, érzékeny lelke és együttérzésre való képessége már-már legendás. Élete párjában épp ezért pontosan ugyanezeket a vonásokat tartja fontosnak. Szüksége van a romantikára, és arra, hogy te is olyan őszintén tudd kimutatni az érzelmeidet, mint ő maga. Ha úgy érzed, te ennél racionálisabb és földhözragadtabb vagy, ne kezdj az emocionálisan túlfűtött Halakkal.

Hozzászólások: