98 randi 9 hónap alatt, 0 szerelem

A filmek szoktak ilyen leírást kapni, igaz? Pedig ez egy 50-es éveiben járó hölgy magánakciója. Megpróbálta bebizonyítani, hogy a randizás fölösleges és természetellenes.

Susan Winter, az 50-es éveiben járó hölgy írt arról a Huffington Post-ban, hogy nincs gondja azzal, ha pasikkal kell találkoznia, de a randizás, mint olyan, teljesen távol áll tőle. A kritikusok szerint viszont ez azért van, mert még sosem volt igazán jó randin. Erre a kijelentésre támadásba szállt és elhatározta, hogy minden pasival randizni fog, aki meghívja őt. A véleménye 9 hónappal és 98 randival később sem változott meg. Azt mondta, hogy ?a randizás csak egy fölösleges közjáték?.

randi_teszt

?Manapság a randizás olyan, mint az extrém sport. Mindkét fél megpróbálja megmutatni a képességeit és a vagyonát?- folytatta. A randi alatt ő valóban a klasszikus találkozási formát értette, nem létesített minden férfival nemi kapcsolatot. A találkozók egy része vakrandi volt barátok vagy kollégák ajánlásával, de volt olyan is, akit profi közvetítő szervezett.

Susan úgy zárta gondolatait, hogy a hagyományos randizás már nem működik, teljesen természetellenes, ahogyan két ember próbálja lenyűgözni egymást. Szerinte az ideális találkozás egy teljesen hétköznapi szituációban következik be, mondjuk amikor épp a konditerembe tart. A két ember között lévő szikra az, ami később továbbviszi a kapcsolatot

Hozzászólások:

One thought on “98 randi 9 hónap alatt, 0 szerelem”

Comments are closed.