5 pasi, akivel egyszer randiznod kell

Mindenki arra vágyik, hogy megtalálja az Igazit, de azért az sem baj, ha kutakodás közben pár izgalmas sráccal is megismerkedsz!

az-elso-randevu-fantasztikus-animacios-video-5-percben-1024x576

A srác, akinek szuper a zenei ízlése:
A különleges zenei ízlésével egy olyan világba vezethet be, amit addig nem ismertél, és olyan emberekkel hozhat így össze a sors, akik nagy hatással lehetnek rád. Ráadásul talán az életed hátralévő részében is fontos szerepet töltenek majd be!
A totális ellentéted:
Gondolj bele, hányszor volt olyan szituáció az életedben, amikor az segített, hogy valaki teljesen más nézőpontból adott tanácsot? Ráadásul egy totál ellentétes pasival irtó izgalmas a szex! Plusz sokat megtanulsz így a toleranciáról és arról, hogyan fogadd el azokat, akik mások mint te!
Az ikertesód:
Persze a másik oldalról, nincs is jobb annál, amikor valakivel ugyanazt szereted, ugyanolyan az életfelfogásod, hasonló a humorod. Ez nyugalmat és biztonságot ad, nem mellesleg az önbizalmadnak is jót tesz!
Egy extrém sportoló:
Ha összejössz egy olyan fiúval, aki folyton a kalandokat keresi, a te életed is jóval izgalmasabbá válik. És ha úgy is alakul, hogy nem maradtok együtt, akkor is egy igazán élménydús időszakra emlékezhetsz vissza!

A szemétláda:
Igen, mert egyszer (de csakis egyszer) vele is megéri randizni! Így rádöbbensz, mit is keresel pontosan egy kapcsolatban, és végre arra is adódik lehetőség, hogy valakit leboríts egy pohár koktéllal is.

Hozzászólások: