4 kérdés a sikeres randihoz

A ‘Szia, hogy vagy?’ és ‘Milyen napod volt?’ kérdések mellett még fel kell tenned párat, hogy jobban megismerhesd a legújabb kiszemeltedet. Mindig mutass érdeklődést és kérdezz taktikusan, hogy minden fontos információt megtudhass. Itt van négy kérdés, amit mindenképpen tegyél fel az első randin!

1. Mi a hobbid?
Elég egyértelmű okokból kell ezt a kérdést feltenni. Ha kiderül, hogy ő nem bír sokáig egy helyben maradni, te viszont inkább otthon punnyadnál, akkor bizony ő nem a megfelelő partner számodra.
2. Mi a munkád?
A pasi számára ez egy teljesen ártatalan kérdésnek tűnhet, azonban sok mindent megtudhatsz arról, milyen ember valójában. Egyes személyiségjegyek kapcsolatban állhatnak a karrierrel, például ha egy ügyvéddel van dolgod, akkor biztos lehetsz abban, hogy szereti rendezettséget és nagyon jól tud érvelni. Ezzel a kérdéssel az is kiderülhet számodra, hogy mennyi időt vesz el a munkája.
 3. Mesélj nekem a családodról!
Sokszor hallani: „Ahogy az anyjával bánik, úgy fog veled is.” Elkerülhetetlen, hogy megtudj valamit a szüleivel való viszonyáról. Ha a család nagyon fontos a számodra, de neki nem, akkor lehet, hogy nehezére fog esni elfogadni, hogy rájuk is sok időt szeretnél fordítani.
4. Egy 10-es skálán, hányas lenne ez a randi?
Így nem csak flörtölsz vele, de megtudhatod, hogy mennyire ment jól az első randitok. Amennyiben jól érezte magát, rögtön meg fogja kérdezni, hogy van-e kedved megint találkozni vele. Ha ezt nem teszi meg, akkor valószínűleg valami balul sült el, de ne csüggedj, sok hal van még a vízben!
Hozzászólások: