4 fotó, amit azonnal vegyél le a Facebookról: minden pasit elriaszt

A technika korában szinte biztos, hogy mielőtt randira hívna, a srác megnézi a Facebook-profilodat.

csucsorit-300x211

Elmúltak már azok az idők, hogy a srácok a legjobb barátnődet kapják el a suli folyosóján, hogy kiszedjenek belőle mindent, amit tudni lehet rólad, mielőtt rászánnák magukat a nagy lépésre, és randira hívnának. A technika korában szinte biztos, hogy ha a srác kiszúrt magának, elsőként a Facebookon csekkol, ezért is nem mindegy, mit árul el rólad az adatlapod. Ha az alábbi képek az oldaladon vannak, szinte biztos lehetsz benne, hogy a srácnak esze ágában sem lesz a valóságba is átültetni a virtuális kapcsolatotokat.

A csücsörítős képek még mindig hemzsegnek a Facebook-profilokon, pedig köztudott tény, hogy a srácokat kiveri a víz az ilyen pózolástól.

Ha egy Facebook-képeden az öltözéked finoman szólva is hiányos, ne is várd, hogy a pasi komoly szándékkal közeledjen hozzád ? arról nem is beszélve, hogy így tálcán kínálod magadat az interneten kereső  ragadozóknak.

Lehet, hogy az exeddel készült romantikus kép szép emlékeket idéz, de azt is egyértelműen üzeni, nem vagy még túl rajta. Ha végleg vége, töröld a fotót, itt az ideje mások felé nyitni!

Kevés kiábrándítóbb látvány van egy részeg nőnél: ha egy buliban becsiccsentettél, és pechedre ezt egy barátod még meg is örökítette, legalább ne oszd meg magadról a képet. A pasik ezt nem menő dolognak, hanem feltűnési viszketegségnek tartják.

Hozzászólások: