3 szituáció, amikor minden szerelmespár összeveszik!

Akármennyire is szereted a pasidat, gyakran előfordul, hogy semmiségeken veszekedtek órákig? Nyugi, van pár helyzet, amikor szinte minden páros összezördül!
erkek_arkadasiniz_sizden_birsey_mi_sakliyor
1) Amikor elindultok nyaralni
Késő estig pakoltál, még meg kellett mosni a hajad, és stresszelsz, nehogy otthon hagyj valamit? Naná, hogy feszültebb vagy a kelleténél, és könnyedén belekötsz a pasidba, ez pedig fordítva is igaz. De ha belegondolsz, ezekben a vitákban senki nem nyerhet! Például, ha valamit elfelejtett betenni, ne arra fecséreld az energiádat, hogy őt hibáztatod, hanem azon agyalj, hogyan oldhatnátok meg!
erkek_arkadasiniz_sizden_birsey_mi_sakliyor

2) Egy bulin vagy esküvőn
Egy társasági eseményen akaratlanul is elkezdik összehasonlíthatni magukat a párok, és ha a pasid nem teljesen úgy viselkedik, ahogy szeretnéd, akkor könnyen veszekedés alakulhat ki! Vegyél pár mély lélegzetet, és gondold végig, hogy tényleg szeretnéd-e tönkretenni más valaki fontos eseményét azért, mert a szerelmed valamit nem pont úgy csinált, ahogy elvártad volna!

3) A kocsiban
Ilyenkor könnyen feszültté válik mindenki, hiszen a dugóban ücsörgés, a piros lámpák, esetleg egy ismeretlen útvonal stresszessé tesz. De ahelyett, hogy egymásnak estek, inkább próbáljátok meg humorral átvészelni a dolgot.

Te is veszekedtél már ilyen helyzetben a pasiddal?

Hozzászólások:

One thought on “3 szituáció, amikor minden szerelmespár összeveszik!”

Comments are closed.