3 kínosnak hitt női tulajdonság, amitől elolvadnak a pasik!

Néha mindenkinek vannak rossz napjai, de ez még nem jelenti azt, hogy ilyenkor a szobádba zárkózva kellene várnod a jobb időkre.

Egy egészséges kapcsolatban mindenki elfogadja, hogy a másiknak vannak hibái, és ha minden jól megy, még ki is egészítitek a másik hiányosságait.

Akkor sincs okod az elkeseredésre, ha bizonyos pillanatokban azt érzed, nem éppen te vagy a legmenőbb nő – néhány kínosnak hitt női tulajdonságot a pasik ugyanis nem cikinek, hanem nagyon is elbűvölőnek találnak.

TECHNIKAI GUBANC

Természetesen nem igaz minden lányra, de a többségünknek időnként meggyűlik a baja a technikai dolgokkal: ismerős, amikor például lefagy a számítógéped, vagy kétségbeesetten próbálsz rájönni, mit jelent a furcsa kis jel az új mobilod kijelzőjén, vagy akárhogy próbálkozol, még a vakut sem tudod beállítani a fényképezőgépeden, nemhogy a fényviszonyoknak megfelelő opciót?

Ahelyett, hogy görcsösen próbálod eltitkolni, hogy időnként meggyűlik a bajod a kütyükkel, nyugodtan kérj segítséget a technikai zseni pasitól – főleg, ha már régóta tetszik neked.

A férfiak ugyanis imádják a hős megmentőt játszani: meglátod, egyáltalán nem fogja cikinek tartani, hogy nem értesz úgy a gépekhez, mint ő, hanem örül, hogy megcsillogtathatja előtted technikai tudását.

MOZIS PARÁK

A társaság minden tagja a fröcsögős horrorfilmre szavaz a moziban, pedig te már a motoros fűrész hangjától is rosszul vagy, nemhogy a maszkos gyilkos látványától? Nem kell eljátszanod a nagymenőt, aki nem ijed meg semmitől, a férfiakban ugyanis ösztönösen munkál a védelmezés hajlama: ha tudod, hogy a film gagyi, mégis kiver a frász az üldözős jelenettől, nincs mit szégyelned rajta.

Persze, csak azért, mert moziban vagytok, még ne kezdj el színészkedni, és ne játszd el a kényeskedő királylányt, de ha tényleg megrémiszt az óriás anakonda, nyugodtan szorítsd meg a pasi karját, jelezve, hogy egy kis támogatásra lenne szükséged: meglátod, azonnal tudja majd, mit kell tennie, hogy megnyugtasson.

CIPŐMÁNIA

Komoly energiát fordítasz rá, hogy összepasszintsd a cipőd és a körömlakkod színét, vagy hogy minden reggel tökéletesen álljon a hajad? A férfiak ugyan soha nem vallanák be, de valójában egyáltalán nincs ellenükre, ha fordítasz némi időt a megjelenésedre.

Ne várd viszont, hogy csak ezzel le tudod őket venni a lábukról: az üresfejű cicababáktól viszonylag kevés pasi akar bármi komolyabbat, de ha lehet veled beszélgetni, benne vagy a közös programokban, és néha még meg is nevettetitek egymást, akkor a pasi csak külön pozitívumként értékeli, hogy ezek mellett még a nőies oldaladat is képes vagy megcsillogtatni.

Hozzászólások: