2015: 8-as személyes év, nézd meg csodákra számíthatsz!

Ez a hatalom éve, amikor fontos és komoly lépéseket tehetsz meg előrelépésedet illetően. A lassú, önelemző időszak után végre egy ambiciózus időszak következik számodra. Ez tehát a nagy döntések, és jelentős teljesítmények időszaka.

Állandó ténykedésben telnek napjaid, ezáltal nagyon elfoglaltnak érezheted majd magad. Múltbéli kitartó munkádnak végre megérik a gyümölcse. Érdemes lenne most egy új vállalkozásba is belekezdeni. Könnyen előfordulhat, hogy mások megpróbálnak hatalomra törni, és irányítani téged. Hatalmad ebben az évben még töretlen, de a következő években már hanyatlani látszik.

8-as számú Személyes Év

A karrier éve. Anyagilag a legjobb, a gyarapodás időszaka. Veszélye azonban, hogy nagyon erős a rezgése, óriási a pörgés: a jót és a rosszat egyaránt kapod. A magánélet a karrier ellenében működik: el kell döntened, melyikre koncentrálsz, mert a kettő egyszerre most nem működik. Optimistának és nagyvonalúnak kell lenned, mert csak ez által lehetsz sikeres. Ez az év sok sikert hoz, de sok rosszindulatot és ellenséget is.

orig_8-as_szemelyes_ev

8-as évszám

Elérkezett az aratás ideje, persze csak akkor, ha az előző személyes évek során jól gazdálkodtál a lehetőségeiddel. Az idei év lehetőségeit megkönnyíti az, ha új emberekkel ismerkedsz meg, kellően rámenős leszel, felhasználod kreativitásodat és taktikai érzékedet. Az ehhez társuló ambícióval szép sikereket érhetsz el, különösen üzleti téren. Nyugodtan tűzz ki magad elé hatalmas célokat, csak azokat nem fogod tudni megvalósítani, melyeket nem is akarsz. A sors tálcán kínálja a lehetőségeket, csak ki kell választanod, mi az, amivel élni is akarsz. Kerüld az elhamarkodott döntéseket, és ne ess túlzásokba.

A nyolcas szám megfordítva tulajdonképpen egy végtelen jelet szimbolizál, ami a lehetőségek széles tárházát tárja elénk, ugyanakkor fontos, hogy a materiális megfontolásaink ne nélkülözzék a mértékletességet és az emberséget. Fontos, hogy az ebben az évben megnövekedett energiáinkat, és eltökéltségünket jó ügyek szolgálatába állítsuk, mert ellenkező esetben a negatív hatások előbb-utóbb visszahatnak majd ránk.

Lehetséges, hogy túl kell nőnünk önmagunkon ahhoz, hogy eredményesen tudjuk képviselni a saját érdekeinket, igazságunkat. Kellő magabiztossággal, taktikai érzékkel, önuralommal azonban könnyebben túljuthatunk az akadályokon.

Társadalmilag előnyös ismeretségeket köthetünk, befolyásos pártfogók támogatására is számíthatunk, de az is lehet, hogy csak üres szóvirágok maradnak az ígéreteik. Ilyen esetekben általában ott munkál a ?valamit valamiért? elv a háttérben, így csak akkor fogadjuk el a támogatást, ill. a közbenjárást, ha egyben önmagunk értékítéleteihez is hűségesek tudunk maradni.

Hozzászólások: