2 EGYSZERŰ HOZZÁVALÓVAL MEGGYÓGYÍTOTTA A RÁKOT, AZTÁN GYORSAN ELLEHETETLENÍTETTÉK A MUNKÁJÁT!

Az ötlet először 1953-ban fogant meg Johanna Budwig, egy német biokémikus fejében.

Budwig, aki 2003-ban hunyt el, azt állította, hogy ezzel az étrenddel drámai módon csökkennek a daganatok, sőt néha még azok teljes eltünése is megfigyelhető.

Alapvetően lenmagolajat és biotúrót kevert össze.  Dr. Budwig megfigyelte, hogy a túró (puha friss sajt) tartalmaza ugyanazokat a szulfhidril csoportokat, mint egyes a rák kezelésében használt gyógyszerek. Ezek szulfhidril csoportok a cisztein és methionineamino savak. Ezen kívül a lenmag olajának zsírsavait erősen tumorölő hatásúnak találta. A kezelés igen sok embernél hatásosnak bizonyult, de végül nem engedélyezték rákterápiaként.

image-70

A lenmagolaj / túró keverékén kívül, a diéta sok gyümölcsöt, zöldséget és rostanyagot tartalmaz, valamint kerüli az összes feldolgozott élelmiszert, a legtöbb húst, cukrot, hidrogénezett olajokat, a vajat és a margarint. Naponta kétszer fél liter lenmagolaj/túró keveréket kell inni, amit tetszőleges számú gyümölccsel, bogyós gyümölccsel és zöldséggel lehet fogyasztani. A reggeli általában egy tál főtt zabkása vagy főtt zab, gyümölccsel és mandulatejjel. Az ebéd teljes kiőrlésű kenyérből készült szendvics, sok zöldséggel és egy kis csirkével vagy hallal. A vacsora még több zöldségből, kis csirke, pulyka vagy hal húsból és gyümölcsből áll.

  • csak tisztított vizet szabad inni
  • Kell a napsütés, hogy ösztönözze a gyógyulást
  • Az összes feldolgozott élelmiszert ki kell dobni az étrendből
  • Lehetőleg ne fogyasszunk cukrot, húst, vagy állati zsírt
  • csak friss és organikus zöldségeket és gyümölcsöket fogysszunk
  • ne együnk maradékot, csak frisset
  • Mindig frissen kell őrölni  a lenmagot és 15 percen belül fgyasztani
Hozzászólások: