15 biztos jel, hogy tényleg szívből szeret a pasid

Olvasd el az alábbi pontokat, és ha ezek közül valamelyiket felfedezed, akkor az azt jelenti, hogy a pasid komolyan vesz téged!

A boldog párkapcsolat titka, hogy mindig egyenlő partnerként tekintsünk egymásra. Ez csak akkor valósul meg, ha őszintén szeretünk valakit. Mivel egocentrikusak vagyunk, nehéz olyasvalakit találni, akit annyira szeretünk, hogy még magunknál is fontosabbnak tekintsük. Hölgyek, csak akkor lehettek biztosak abban, hogy tényleg szeret a párotok, ha az alábbiak nagy részét észreveszitek rajta.

1. Onnantól kezdve figyel rád, hogy reggel felkelsz

Odabújik hozzád, és megpuszilja a homlokod. Vagy csak átkarol, közben ásít egy nagyot, mivel nem örül, hogy fel kell kelnie. Bármi is legyen a reggeli rutinja, jó jel, ha az is a részét képezi, hogy törődik veled.

2. Nem csak a testedet, az elmédet is táplálja

Lehet, hogy elvisz vacsorázni, lehet, hogy ő főz. A szerelmes férfi számára fontos, hogy boldoggá tegye a párját. Ugyanannyira egy vacsorával, mint szenvedéllyel vagy szellemi táplálékkal. Ugyanolyan szívesen vesz neked csokit, mint könyveket, mivel hobbiként tekint arra, hogy boldoggá tegyen téged.

3. Szívesen lep meg

Akár apró ajándékokkal, akár egy szál virággal. Lehet, hogy kitakarítja a lakást, amíg te oda vagy dolgozni vagy futni. Lehet, hogy megszervez kettőtöknek egy világ körüli utat, vagy egyszerűen elvisz egy meglepetés-piknikezésre. Ha bármivel is meglep, az azt jelenti, hogy tisztában van az izgalom fontosságával egy kapcsolatban.

4. Azért tölt veled időt, mert akar, nem azért, mert muszáj neki

Nem kell könyörögnöd neki, hogy együtt legyetek, vagy hogy elmenjen hozzád. Az is előfordul, hogy le kell állítania magát, hogy ne tűnjön túl rámenősnek. A legjobb, ha meghagyja neked és magának is a szükséges teret, de mindig ott van, ha szükséged van rá.

5. Ha bármit tervez, veled tervezi

Bármiről is legyen szó, te is a terv része vagy. Olyan életet akar, amiben ti ketten vagytok a főszereplők. Történjék akármi, az a fontos neki, hogy ott legyetek egymásnak.

6. Kikéri a véleményed fontos döntések előtt

Elengedhetetlen, hogy a nagyobb döntéseket közösen hozza meg valaki a párjával. Ha jól bánik veled a pasid, nem csak kikéri a véleményed, hanem tényleg kíváncsi rá és figyelembe is veszi azt.

7. Nem hazudik, mivel felesleges hazudnia

Nem minden pasi szemét. Nem minden pasi hazudik, csal meg vagy töri össze a szíved időről időre. Biztos lesz vagy volt olyan, aki igen. De ha megtaláltad életed párját, ő nem fogja. Minden erejével azon van, hogy ne ejtsen át úgy, ahogy korábban mások átejtettek.

8. Ha valami miatt kibuktál, azt mondja, hogy gyönyörű vagy

Még akkor is, ha rosszul nézel ki. Mindannyiunkkal előfordul, hogy nem vagyunk a topon. De a pasi, aki igazán szeret, még akkor sem fogja azt mondani, hogy szörnyen festesz, ha tényleg így van. Neki az a fontos, hogy te jól érezd magad és boldog légy.

9. Elmeséli, hogy milyen volt a napja és érdekli a tiéd is

Azért érdekli, hogy a te napod milyen volt, mert minél jobban belefolyhat a mindennapjaidba, annál inkább érzi majd azt, hogy részese az életednek. Emiatt örömmel mesél a saját napjáról is. Azt akarja, hogy minél több mindent megosszatok egymással.

10. Nem hagy sírni

Mivel neki is fáj, ha te rosszul érzed magad valami miatt, ezért mindent megtesz azért, hogy sose bukj ki. Utálja látni, ha sírsz.

11. Gyakran mondja, hogy szeret

Optimális esetben ezt a nélkül is tudod, hogy mondaná. A legtöbben itt hibáznak: képesnek kell lennünk kifejezni a szerelmünket, nem elég csak érezni, éreztetnünk is kell a másikkal. Nem az az igazi szerelem, amikor valaki szerelmesnek érzi magát, hanem az, amikor ezt ki is mutatja a másik felé. A szerelem tettekről szól, nem érzésekről és elméletekről.

12. Mindennek a nagyobbik felét adja oda

Az apróságoktól a nagy dolgokig. Először rád gondol, magára csak utána. Odaadja a szendvics nagyobbik felét, az ágy nagyobbik részét, a szekrény nagyobbik részét: az egész életének a nagyobb felét te teszed ki. Mivel az ember természeténél fogva mindig magára gondol először, értékelned kell, ha a pasid feláldoz valamit azért, hogy neked jobb legyen.

13. Biztonságban érzed magad mellette

Még akkor is, ha nem ő a legmagasabb, legerősebb, leggyorsabb férfi az ismerőseid közül. Ha tényleg szeret, tűzbe is vetné magát érted és mindent megtesz azért, hogy ne semmilyen formában ne essen bántódásod. Jó, ha azt érzed, hogy tényleg bármit megtenne érted.

14. Betartja az ígéreteit

A dörzsölt férfiak kevés ígéretet tesznek, hogy minél kevesebbet szegjenek meg. Ha igazán szeret egy pasi, bármit, bármennyiszer ígér neked, mindig betartja a szavát. Tudja, hogy bízol benne és nem akar csalódást okozni. Csak azt akarja, hogy boldog legyél.

15. Igazi nőnek érzed magad mellette

Lehetsz a legjobb barátja, a partnere, a bizalmasa, a tanácsadója, a jobbik fele, de te első sorban egy nő vagy. Az ő nője. Éreztetni szeretné veled ezt. Tisztel téged. Tudatja veled, hogy szexi vagy. Érezteti, hogy mennyire szeret.

Biztosra megy abban, hogy tudd, hogy kíván téged.

Hozzászólások: