12 dolog,amivel a nők sírba viszik a férfiakat

“Lányok, szépen kérünk, hagyjátok abba az alábbiakat!” – könyörögnek életünk párjai.

Az AskReddit volt az a bátor oldal, amelyik feltette a kérdést férfi olvasóinak: Melyek azok a dolgok, amik a leginkább kiborítják őket a nők viselkedésében, és amikről jó lenne ha miharább leszoknánk?
Mi vettük magunknak a fáradtságot, átbogarásztuk és összegeztük a válaszokat. Íme!
A férfiak gyűlölik, ha…

14520610168358_22839033245908_db

1. …úgy bánunk velük, mint a gyerekekkel.
Ezt főleg olyankor utálják, amikor végre megnyílnak előttünk, elmondják, mi bántja őket, feltárják előttünk az érzékenyebb oldalukat, mire mi úgy reagálunk: “Óóóóóóó, Kicsikém, szeegénykéééém…” Tanácsot várnak, nem cöcögtetést!

2. …folyamatosan felhánytorgatunk régi dolgokat.
Oké, összevesztünk, megbántottak minket, aztán bocsánatot kértek és kibékültünk. Mire mi fél év múlva is felhozzuk, hogy “bezzeg a múltkor is…” Nagy hiba!

3. …olyan kérdéseket teszünk fel nekik, amire nincs jó válasz.
Például: Mi – “Jól néz ki a Laura, nem?” Ők – “Jól, de te jobban nézel ki.” Mi – “Szóval beismered, hogy tetszik neked!” Bumm – ebből már nem tud jól kijönni! Nem fer!

4. …passzív agresszívként viselkedünk.
A szituáció, amikor valami bajunk van, magunkban morgunk, csapkodjuk az ajtókat, de amikor megkérdik, mi a gond, az Agresszív Kismalacot megszégyenítő módon válaszoljuk, hogy: “Semmi!”

5. …azt hisszük, csak azért, mert megjött, jogunk van rémesen viselkedni.
Szenvedünk, de erről ők nem tehetnek. Nekünk nem lesz jobb attól, ha ők is szenvednek.

6. …a szexxel zsaroljuk őket.
Arra kérnek bennünket: ne kezeljük úgy a szexet, mint valami adományt, amivel megajándékozzuk őket, ha jól viselkednek. Elvégre nekünk is jó, nem?

7. …elvárjuk tőlük, hogy gondolatolvasók legyenek.
Attól, hogy itt-ott elejtünk egy megjegyzést, a férfiak még nem fogják kitalálni, mit szeretnénk, mire vágyunk, mire gondolunk. Megkíméljük magunkat a csalódástól és elejét vesszük egy későbbi veszekedésnek, ha egyszerűen kimondjuk, amire gondolunk.

8. …beszélünk a moziban film közben.
Ők sem tudják, ki a gyilkos, ők sem tudják, mi lesz a film vége. És azt meg végképp utálják, ha nem figyelünk oda, és úgy kérdezgetünk mindenféle hülyeséget, miután végre hajlandóak vagyunk becsatlakozni a cselekménybe.

9. …azt hisszük, haragszanak ránk, amikor csupán nincs mondanivalójuk.
A férfiak szeretnek bambulni. Csak úgy nézni ki a fejükből. Nyomogatni a telefonjukat. Ez nem azt jelenti, hogy ilyenkor nyomja valami a lelküket, vagy épp haragszanak ránk. Ők így lazítanak. Ezért ne kérdezgessük tőlük percenként, hogy: “Valami baj van?”

10. …nem tudjuk hova tenni a lábainkat.
Itt tulajdonképpen egyetlen tipikus szituációra gondolnak: arra, hogy vegyük le a lábunkat a műszerfalról!

11. …képtelenek vagyunk meghozni egy egyszerű döntést.
Mit szeretnénk: krémest vagy fagyikelyhet? Hova mennénk szívesebben: strandra vagy kirándulni? Mit ennénk vacsorára: mexikóit vagy pizzát? És nem, nem megy, egyszerűen képtelen vagyunk eldönteni ezeket az életbevágóan fontos kérdéseket.

12. …nem tudjuk fogadni a bókokat. 
Példa: Ők – “De szép vagy ma?” Mi – “Ezek szerint máskor ronda vagyok?” Lehet, hogy esetlen a megfogalmazás, de ők csak bókolni próbálnak – mögöttes tartalom nincs benne. Tanuljunk meg örülni neki és kedvesen fogadni!

Hozzászólások:

One thought on “12 dolog,amivel a nők sírba viszik a férfiakat”

Comments are closed.