10 dolog amit NE csinálj, mert utálja a pasid

Néhány miatt már lehet, hogy szólt is, de van, ami miatt soha nem fog. Bárhogy is legyen, fogadd meg a tanácsunkat és ezt a 10 dolgot ne csináld többé, mert utálja a te pasid is!

Ha szeretnéd, hogy kapcsolatotok sokáig, mondjuk örökké tartson és ez idő alatt boldogan is éljetek, akkor ezeken a dolgokon változtass!

woman-texting-looking-at-phone-credit-fuse-78818749

01. Ne tegyél fel vitára okot adó kérdéseket. ?Szerinted híztam?? Szerinted jól néz ki az új szomszéd csaj?? ? olyan kérdések, amiknek veszekedés a vége. Inkább meg se kérdezd őket!

02. Ne haragudj túl sokáig. Oké, megint nem hajtotta le a WC fedelét, vagy picikét többet ivott a haverjaival, mint kellett volna. De ezért nem kell 3 napig fasírtban lenni!

03. Ne mondd azt, hogy nincs baj, ha baj van. Hányszor válaszolsz arra a kérdésre, hogy ?mi a baj? úgy, hogy ?semmi?, pedig valójában nagyon is van valami? Változtass. Mostantól igenis mindig mondd el, ha bánt valami. Ne tartsd magadban!

04. Ne mindenért őt okold. Nem kell mindenért minden áron okolni valakit. Ráadásul mindig őt?

05. Ne várd el, hogy a gondolataidban olvasson. Nem gondolatolvasó. Ha szeretnél valamit, használd a szád és mondd el neki!

06. Ne utasítsd vissza a bókjait. Ha megdicséri, hogy milyen jól nézel ki, ne azt feleld rá, hogy ?Na persze??. Komolyan gondolja, mert szeret és számára te vagy a legszebb! Légy hálás, hogy ilyen figyelmes pasid van!

07. Ne babráld állandóan a telefonod. Bárhol vagytok, állandóan a telefonodon matatsz. Ne! Vele foglalkozz, rá figyelj!

08. Ne használd fegyverként a együttléteket. ?Nem lesz ma hancúr, ha ezt nem csinálod meg!? ? Ismerős? Na ilyet, és ehhez hasonlót többé ne mondj neki!

09. Ne késs. Utálja, hogy állandóan rád kell várni és miattad sokszor elkéstek.

10. Ne egyél bele a kajájába. Nem mer rád szólni, de nem szereti, ha megeszed a sültkrumpliját, miközben magadnak salátát rendeltél

Hozzászólások: